Гройсман попросив країни Балтії прогнати російських окупантів з Донбасу

Гройсман попросив країни Балтії прогнати російських окупантів з Донбасу
Володимир Гройсман
Фото ZN.ua

Прем'єр переконаний, що Україна спільними зусиллями з іншими країнами має добитись виходу Росії з Донбасу

Прем'єр-міністр Володимир Гройсман заявив, що Україна спільними зусиллями зі своїми партнерами має добитись припинення забезпечення Росією бойовиків на Донбасі та її виходу з території України. Про це Гройсман заявив на спільному засіданні з головами урядів країн Балтії.

«Безпекова ситуація на Донбасі складна – все через підтримку Росією бойовиків, її зброю та російські війська на Донбасі. Ми засвідчуємо, що Росія нехтує всіма своїми зобовязаннями і не збирається їх виконувати», – сказав він.

Прем'єр-міністр переконаний, що Україна спільними зусиллями з іншими країнами має добитись виходу Росії з Донбасу та припинення забезпечення нею терористів «ДНР» та «ЛНР».

«Ми маємо добитися того, аби агресор повернувся в межі своїх кордонів, відмовився від своїх планів. Ще раз засвідчуємо, що Україна є миролюбною країною і жодної агресії ні проти кого не здійснювала», – наголосив глава уряду.

Як повідомлялося, народний депутат Дмитро Тимчук припускає, що російсько-окупаційні війська можуть готувати широкомасштабний наступ на позиції Збройних сил України.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: