Гройсман вже не згадує про свої «митні сотні», але обіцяє контрабандистам нову халепу

Гройсман вже не згадує про свої «митні сотні», але обіцяє контрабандистам нову халепу
Володимир Гройсман

Глава Кабміну закликав нардепів доопрацювати та ухвалити план реформування митниці

Уряд спільно з народними депутатами утворить робочу групу для доопрацювання і ухвалення плану реформування української митниці. Про це заявив прем'єр-міністр Володимир Гройсман під час «Години запитань до Уряду» у Верховній Раді у п'ятницю.

«Ми зараз працюємо над тим, щоби створити робочу групу, в тому числі з депутатів, з комітетом профільним для того, щоб вийти на фіналізацію тих пропозицій, які у нас сьогодні є, - заявив він. - Ми напрацюємо з вами спільно план і його затвердимо, тому що нам потрібна буде законодавча підтримка».

Гройсман передбачає, що так зване «контрабандне лобі» буде намагатися, аби «не допустити внесення до порядку денного парламенту цих законів».

Тож він закликав нардепів «зробити кордони ефективними для того, щоби ми могли десятки мільярдів залучити до державного бюджету і ці десятки мільярдів інвестувати в благополуччя наших українських громадян».

Гройсман також зауважив, що у проекті Держбюджету на 2017 рік передбачені кошти на технічну модернізацію української митниці та зробити кордони країни неприступними до контрабанди і прозорими.

Нагадаємо, раніше прем’єр презентував новостворену митну сотню, головне завдання якої - запобігання і виявлення порушень на митниці. Тоді він заявляв, що було обрано кращих з кращих для реформування української митниці і лише так звані «митні сотні» зможуть ефективно подолати корупцію на українській митниці.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: