Грузинська прокуратура звернулася до Польщі у зв'язку з візитом Саакашвілі

Грузинська прокуратура звернулася до Польщі у зв'язку з візитом Саакашвілі
Екс-президент Грузії Михайло Саакашвілі

Грузинська сторона повідомила про початок «передбачених законом процедур» з Саакашвілі

Грузинська прокуратура звернулася до компетентних органів Польщі у зв'язку з інформацією про візит Михайла Саакашвілі до цієї країни.

Про це повідомив заступник начальника департаменту зв'язків з громадськістю та ЗМІ Головної прокуратури Грузії Георгій Грдзелішвілі, передає «Грузія онлайн».

«У зв'язку з візитом Михайла Саакашвілі до Польщі, на підставі поширеної в ЗМІ інформації, Головна прокуратура звернулася до компетентних органів Польщі і розпочато всі передбачені законом процедури», - повідомив Грдзелішвілі.

Відзначимо, за даними польських ЗМІ, Саакашвілі відвідав Польщу, де виступив на присвяченому річниці Варшавського повстання заході.

Нагадаємо, що Саакашвілі позбавили українського громадянства. 

Державна прикордонна служба має намір не пропустити Саакашвілі на територію України в разі його спроб приїхати до нашої держави.

1 серпня ЗМІ показали указ президента Петра Порошенка про позбавлення українського громадянства Саакашвілі. Документ №196/2017 був підписаний 26 липня.

Саакашвілі вказав, що буде через суд намагатися повернути собі громадянство України і хотів би бути присутнім на судовому процесі.

Він стверджує, що президент України Петро Порошенко позбавив його громадянства, щоби прибрати політичного конкурента.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: