Хмельницька ОДА пропонує дати урядову грамоту організатору Антимайдану

Хмельницька ОДА пропонує дати урядову грамоту організатору Антимайдану
Костянтин Черниченко

Волочиський міський голова був одним з організаторів місцевого Антимайдану взимку 2013-2014 рр.

Хмельницька облдержадміністрація пропонує нагородити Почесною грамотою Кабінету міністрів України діючого Волочиського міського голову Костянтина Черниченка «за сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у розвиток місцевого самоврядування».

За таке протокольне рішення проголосувала більшість членів колегії ОДА на розширеному засіданні 29 листопада.

При цьому заперечення висловив член колегії і голова громадської ради при облдержадміністрації Алім Міщук. Він у категоричній формі заявив, що Черниченко протягом грудня 2013 року і початку 2014 року був одним і з організаторів місцевого Антимайдану, а також очолював осередок Партії регіонів, повідомляє НГП.

«Ця людина особисто організовувала підвезення тітушок до Маріїнського парку, забезпечувала харчування прихильників тодішньої влади, котрі представляли Антимайдан. Я попередив владу: завтра, 30 листопада (цього дня у 2013 році силами «Беркуту» відбувся силовий розгін Євромайдану. – Ред.), тож не потрібно влаштовувати танці на кістках», – сказав Міщук.

За даними Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань, Черниченко продовжує залишатися керівником Волочиської районної організації Партії регіонів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: