Янукович не виключає, що до розгону Євромайдану причетний Льовочкін

Янукович не виключає, що до розгону Євромайдану причетний Льовочкін
Віктор Янукович

Мені весь час кажуть про Льовочкіна. Можливо, він був до цього причетний. Але жодних доказів у мене не було – Янукович

Екс-президент України Віктор Янукович не виключив, що екс-глава Адміністрації президента Сергій Льовочкін причетний до розгону активістів Євромайдану в ніч з 30 листопада на 1 грудня 2013 року. Про це він сказав під час відеодопиту.

«Мені весь час кажуть про Льовочкіна. Можливо, він був до цього причетний. Але жодних доказів у мене не було, і слідство не встановило», – сказав він.

Екс-президент також заявив, що особисто не давав вказівок про застосування зброї проти активістів Майдану. «Я з самого початку був проти застосування зброї і проти кровопролиття. Тому я не міг такі накази давати», – сказав він.

Як раніше повідомлялось, генеральний прокурор України Юрій Луценко офіційно усно оголосив підозру у державній зраді екс-президенту Януковичу.

Янукович під час відеодопиту звинуватив у розстрілі Майдану «Правий сектор» і «Свободу». Він також розповів, чому не підписав угоду з ЄС про зону вільної торгівлі. Крім того, екс-президент заявив, що завжди йшов назустріч протестувальникам Майдану.

Пряму трансляцію сьогоднішнього відеодопиту дивіться тут. Про що Янукович говорив на прес-конференції 25 листопада, читайте у статті «Главкома» «Тепер Федоровича буде багато і всюди». Свідок Янукович і його місія».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: