Холодницький розповів, де він вирішує «антикорупційні питання»

Холодницький розповів, де він вирішує «антикорупційні питання»
Назар Холодницький

Глава САП переконує, що проганяє геть прохачів з тієї чи іншої справи

Керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький стверджує, що ніколи не йшов на «домовленості» з прохачами щодо тих чи інших справ, якими займається його відомство.

«Якщо я скажу, що до мене ні разу не підходили, не пробували поговорити по тій чи іншій справі, то збрешу. І так, напевно, можна сказати про представників усіх правоохоронних органів. Інше питання – ставлення до цих розмов. Я всіх таких прохачів проганяю геть», - сказав він в інтерв’ю «Главкому».

Холодницький додав, що часто прохачі шукають родичів, знайомих, з ким сам прокурор колись перетинався. «Ну, приходьте попити чаю...» Я ж людина соціальна, у мене є друзі, знайомі, однокурсники, однокласники, є люди, з якими працював. Я можу, наприклад, раз на три місяці заїхати у прокуратуру, з якої починав свою кар’єру. І зі знайомими людьми, які там лишились, можу випити пива, звичайно, в кінці робочого дня. Але питання антикорупційної роботи залишаються тут, у цьому приміщенні», - підкреслив він.

Глава САП також додав, що ніколи не бере роботу додому. «Я краще буду сидіти до дванадцятої ночі тут. Дім – це дім, а тут є всі умови для роботи. Всі робочі зустрічі, коли пропонують випити кави десь, не тут – ні», - сказав Холодницький.

Детальніше читайте в інтерв’ю Назара Холодницького «Главкому»

Як повідомлялось, раніше генеральний прокурор Юрій Луценко заявив, що отримав від НАБУ листа з проханням притягнути до відповідальності керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назара Холодницького. «На жаль, тепер НАБУ заважає САП. Я дуже сподіваюся, що ми зможемо допомогти двом шановним керівникам разом працювати і доводити справи до суду», – додав Луценко.

У свою чергу НАБУ заявило, що не просило генерального прокурора Юрія Луценка притягнути голову Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назара Холодницького до відповідальності, однак поскаржилося на нього

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: