Холодницький запевнив, що проти Насірова є достатньо доказів

Холодницький запевнив, що проти Насірова є достатньо доказів
керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький

Холодницький не підтвердив, що отримував від влади якісь вказівки допомагати Насірову

Слідство має достатньо доказів провини відстороненого голови ДФС Романа Насірова.

Про це в прямому ефірі програми «Лівий берег» з Сонею Кошкіною заявив керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький.

«Аналізуючи перед оголошенням підозри наявну доказову базу, я вважаю, що доказів є достатньо. Інше питання – як це може трактуватися у ЗМІ, у фейсбуках. Але ми не можемо оперувати не «Фейсбуком», ні джерелами ЗМІ. Ми оперуємо тільки тими доказами, які є в наявності», – сказав Холодницький.

Холодницький не підтвердив, що отримував від влади якісь вказівки допомагати відстороненому голові ДФС Романові Насірову уникнути відповідальності.

«Всі дуже хочуть почути, чи дзвонили мені з Банкової, з Грушевського. Я прямо підтвердити факти якогось впливу не можу. Тому я все-таки як юрист керуватимуся тими фактами, які є. Ми робили свою роботу в рамках КПК», - сказав голова САП.

Як повідомлялось, Апеляційний суд залишив без змін запобіжний захід Насірову. Раніше Солом’янський районний суд Києва обрав Насірову запобіжний захід у вигляді утримання під вартою на два місяці з можливістю внесення 100 млн грн застави.

Читайте також статтю: Проти Насірова відкрита ще одна справа

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: