Хуг анонсував відкриття патрульної бази ОБСЄ в Станиці Луганській

Хуг анонсував відкриття патрульної бази ОБСЄ в Станиці Луганській
Александр Хуг

Патрульна база ОБСЄ у Станиці Луганській призупинила роботу у березні 2016 року

Найближчим часом у Станиці Луганській (Луганська область) планується відкриття патрульної бази Спецальної моніторингової місії ОБСЄ.

Про сьогодні, 15 серпня 2017 року, на брифінгу у Львові заявив перший заступник голови місії ОБСЄ в Україні Олександр Хуг, повідомляє ZAXID.net. 

«Зараз спостережні бази місії ОБСЄ працюють в Стаханові, Дебальцевому, Горлівці та в інших непідконтрольних районах. Найближчим часом ми плануємо відкрити базу повторно в Станиці Луганській», - повідомив він.

Крім того, Хуг зазначив, що остання передова патрульна база ОБСЄ була відкрита у Попасній (Луганська область).

«Це (патрульна база, - ред.) - місце, в якому на постійній, цілодобовій основі розташована команда спостерігачів. У світлий час доби вони будуть здійснювати патрулювання в цьому районі вздовж лінії зіткнення - пішим способом або на автомобілях. У нічний час перебуватимуть на базі і здійснюватимуть моніторинг звідти. Маршрути спостереження пролягають аж до кордону з Російською Федерацією», - розповів Хуг.

Крім того, Хуг повідомив, що спостерігачі місії ОБСЄ на Донбасі бачили на одязі проросійських терористів знаки розрізнення армії Росії.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: