Ігор Кононенко: я – не найкращий політик, але в мене є перевага

Ігор Кононенко: я – не найкращий політик, але в мене є перевага

Найближчий соратник президента розповів, як організовує голосування в Раді

Заступник голови фракції «Блок Петра Порошенка» Ігор Кононенко вважає себе не найкращим політиком, але оцінює свої організаторські здібності дуже високо. Про найближчий соратник та партнер президента розповів в ексклюзивному інтерв’ю «Главкому».

За словами нардепа, у нього є переваги перед багатьма політиками. «Можу чітко сказати, що є не один-два, а декілька десятків важливих для держави законопроектів, що без моєї участі не були б проголосовані», - впевнений заступник голови фракції «Блок Петра Порошенка».

Також Ігор Кононенко зазначає, що дуже багато рішень голосуються у дискусіях, «і депутатів потрібно переконувати, потрібно шукати аргументи». «І не тільки наших депутатів, а й депутатів з інших фракцій потрібно мобілізувати і переконувати, що це необхідно. Якщо раніше організаційна робота в парламенті полягала в тому, що потрібно було розставити сто людей, які голосували б кожен там по шість-вісім карток, то зараз все зовсім інакше. Кнопкодавства, як системи в парламенті нема», - стверджує народний депутат.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: