Іноземець намагався провезти у Росію більше 700 упаковок ліків

Іноземець намагався провезти у Росію більше 700 упаковок ліків

Контрабандист перевозив скляні пляшки з препаратом «Корвітин», який використовується в галузі кардіології та неврології

Прикордонники Харкова затримали іноземця, який намагався незаконно провезти у Росію більше 700 уппаковок нелегальних медпрепаратів. Про це повідомляє Східне регіональне Управління ДПСУ.

«Сьогодні вранці, в пункті пропуску Плетенівка, прикордонники спільно з співробітниками Фіскальної служби виявили понад 700 упаковок медичних засобів, прихованих від митного контролю. Їх намагався вивезти до Росії 28-річний громадянин Узбекистану на автомобілі марки Mercedes-Benz Sprinter», - йдеться у повідомленні.

Як зазначили прикордонники, в ході здійснення прикордонно-митного оформлення правоохоронці звернули увагу на знервовану поведінку водія. Було прийнято рішення про здійснення поглибленого огляду транспортного засобу.

Над сидінням водія та пасажира було виявлено спеціально виготовлену схованку, в якій знаходились скляні пляшки з препаратом «Корвітин», який використовується в галузі кардіології та неврології, у кількості 630 штук. Інша схованка була облаштована під прикрученою боковою обшивкою салону автомобіля. В ній знаходилось 100 упаковок медичного засобу Driclor, який використовується в медичній галузі проти підвищеного потовиділення.

f297d2d4c4e86641253778b3f8618a9e39ef3361

Загальна попередня сума оцінки товарів складає майже 70 тисяч гривень. Їх було вилучено встановленим порядком разом із автомобілем та передано представникам Державної фіскальної служби.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: