«Інтер» на порозі нового скандалу: в ефірі буде провокація?

«Інтер» на порозі нового скандалу: в ефірі буде провокація?

Сьогодні «Інтер» своїм «святковим» концертом знову буде провокувати аудіторію «мовним питанням»

У соцмережах зявилась інформація про те, що у сценарій святкового концерту, який транслюватиметься сьогодні в ефірі телеканалу «Інтер», вписана провокація на тему «мовного питання».

«Сьогодні «Інтер» своїм «святковим» концертом знову буде провокувати аудіторію умовним «мовним питанням». Ведучий – «ватник» Доманський (телеведучий Андрій Доманський, - «Главком») буде вести концерт українською. Проте під час концерту якийсь «випадковий гість» підведеться з місця та попросить перейти на російську, бо «он не понимает». Доманський, звісно, повикобенюється трохи, скаже щось на кшталт, що нас примушують, але для вас ми порушемо ці правила», - пише політичний аналітик Сергій Цигіпа. 


44378435_2390970610929573_1845482532955488256_n

Як відомо, перевірка Нацради підтвердила, що неоднозначні фрази ведучих, що звучали в ефірі «Інтера» 9 травня під час трансляції концерту до Дня перемоги, були провокаційними. Ведучий Андрій Доманський в підводці сказав: «Сьогодні ми не можемо дозволить, щоб вулиці наших міст називали іменами фашистських злочинців, а їх портрети безкарно проносили в факельних ходах по нашій столиці, де кожен метр политий кров'ю наших співвітчизників». Далі продовжила ведуча Анастасія Даугуле: «І нехай іноді нам здається, що все проти нас, що ми чужі в своїй країні. Але це не так. Нас багато. Нас сотні в цьому залі і мільйони перед екранами телевізорів».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: