Євродепутат Хармс заявила, що стала жертвою дезінформації від імені Райніна

Євродепутат Хармс заявила, що стала жертвою дезінформації від імені Райніна

Депутат Європарламенту Ребекка Хармс

Фото: Дмитро Шеремета/«Главком»

Євродепутат прокоментувала свою телефонну розмову з невідомим, який видав себе за главу Адміністрації президента Райніна

Депутат Європейського парламенту Ребекка Хармс заявила, що стала жертвою дезінформаційної війни.

Так вона прокоментувала свою телефонну розмову з невідомим, який видав себе за главу Адміністрації президента України Ігоря Райніна і повідомив, що глава держави має намір наступного тижня представити проект закону про рівні права. 

Про це Хармс написала у Twitter після спростування Адміністрацією президента факту дзвінка до неї.

«Мене і мій офіс систематично дезінформували щодо законопроекту про рівні права за допомогою сфабрикованого телефону та пошти, представляючись главою Адміністрації президента», - зазначила вона.

«Це був мій власний досвід, пов'язаний з поточною дезінформаційною війною. Прошу вибачення за проблеми та непорозуміння, які це могло спричинити», - додала євродепутат.

Вона підкреслила, що цей інцидент не впливає на той факт, що проведений у неділю КиївПрайд є значним успіхом для України та прогресом у громадянських правах та рівноправності українців.

Як повідомляє телеканал 112, сьогодні Хармс повідомила, що Порошенко наступного тижня представить законопроект про рівні права. 

Своєю чергою в Адміністрації президента заперечили цю інформацію.

Нагадаємо, 17 червня у Києві відбувся «Марш рівності», яким було завершено заходи, що відбулися в рамках КиївПрайду - 2018.

Читайте також статтю: Екстрасенс, батюшка та народні депутати. Головні обличчя КиївПрайду-2018

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: