Євродепутати на власні очі побачили наслідки російської агресії на Донбасі

Євродепутати на власні очі побачили наслідки російської агресії на Донбасі

Після Авдіївки депутати відвідають Покровськ, де поспілкуються з місцевою владою та оглянуть об'єкти, які будуються за кошти Євросоюзу

На Донеччину приїхала офіційна делегація парламентського комітету асоціації Україна-Євросоюз.

Про це повідомляє Еспресо.TV.

Зокрема, євродепутати відвідали прифронтову Авдіївку, де оглянули місцевий коксохімічний завод та зруйновані обстрілами житлові райони.

«Три місяці тому ми їздили в Широкине, Маріуполь, інші міста. Для нас дуже важливо зрозуміти, як тече життя в тих місцях, які наражені на конфлікт. Дуже важливо донести до колег в Європарламенті, наскільки ця частина України постраждала від російської агресії. Що їй потрібна технічна та фінансова допомога», - наголосив співголова міжпарламентського комітету асоціації між Україною та ЄС Даріуш Росаті. 

В Авдіївці також оглянули й місцеву школу, поспілкувалися з чиновниками обласної державної організації та неурядових організацій.

«Те, що депутати Європарламенту в такій великій кількості вперше тут в Авдіївці, думаю це на них справило величезне враження. Це має допомогти Україні, адже при ухваленніі рішень, при донесенні думок до урядів країн, які представляють, керуватимуться ще й своїми враженнями», - зауважив Росаті. 

В рамках візиту депутати також відвідають Покровськ, де поспілкуються з місцевою владою та оглянуть об'єкти, які будуються за кошти Євросоюзу.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: