Кабмін затвердив план дій по боротьбі з контрабандою

Кабмін затвердив план дій по боротьбі з контрабандою
Фото: УНІАН

Лідируюча роль в бороьбі з контрабандою відводиться МВС, Нацполіції та ДФС

Уряд затвердив план дій по боротьбі з контрабандою. Про це повідомляє прес-служба Кабміну.

Реалізувати програму боротьби з контрабандою «Україна без контрабанди» буде уряд спільно з силовими відомствами і за лідерства Міністерства внутрішніх справ, Державної фіскальної служби і Національної поліції.

Прем'єр-міністр Володимир Гройсман нагадав, що план дій проти контрабанди був напрацьований і схвалений на засіданні спеціальної координаційної наради.

Торік антиконтрабандні заходи дали можливість залучити до бюджету понад 70 млрд грн додаткових коштів, але з’явилися інші контрабандні схеми, зазначив Гройсман. «Сьогодні я презентую конкретний чіткий план дій, що ми будемо робити. Лідируюча роль в цьому питанні є у МВС, Нацполіції, ДФС», - сказав він.

Глава уряду закликав представників всіх силових відомств, а також Генеральної прокуратури та Національного антикорупційного бюро проявити сильну і стійку позицію протидії схемам на кордоні.

Він навів приклади одразу декількох форм провезення контрабанди – від використання так званих «піджаків» і оформлення вантажу за підробними документами до використання офшорів для ввезення імпорту без розмитнення.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: