Кабмін звільнив керівника Держсанепідемслужби, якого звинувачують у хабарництві

Кабмін звільнив керівника Держсанепідемслужби, якого звинувачують у хабарництві

Також втратило чинність розпорядження про тимчасове покладення на Протаса обов'язків голови Держсанепідслужби

Кабінет міністрів звільнив Святослава Протаса, якого підозрюють у розкраданні держкоштів, з посади заступника голови Державної санітарно-епідеміологічної служби України. Таке рішення закріплене розпорядженням уряду №483 від 13 липня.

Крім того, згідно з розпорядженням №486 від 13 липня втратило чинність розпорядження №994 від 16 жовтня 2014 р. про тимчасове покладення на Протаса обов'язків голови Держсанепідслужби.

Нагадаємо, що Солом'янський районний суд Києва обрав для головного санітарного лікаря Святослава Протаса запобіжний захід у вигляді застави в сумі 413 тис. 400 грн. Пізніше стало відомо, що за Протаса внесли заставу. За затриманого паралельно з Протасом директора департаменту СЕС Олександра Чепурного, підозрюваного у хабарництві, внесли заставу в сумі 250 тис. гривень.

Протасу інкримінують організацію схеми з розкрадання державних коштів. У цій справі у глав ще 19 обласних СЕС проводилися обшуки, їх допитували. Протас тимчасово виконує обов'язки голови ДержСЕС з жовтня 2014 року. Разом з ним був затриманий начальник департаменту Санітарної служби України Чепурний.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: