Карпюк і Клих підписали угоду про єдиний захист

Карпюк і Клих підписали угоду про єдиний захист
Станіслав Клих і Микола Карпюк

Клиха та Карпюка будуть захищати три адвокати

Незаконно засуджені в Росії громадяни України Микола Карпюк та Станіслав Клих підписали угоду про єдиний захист. Про це повідомив адвокат Ілля Новіков на своїй сторінці вFacebook.

«Я зараз в Грозному, тільки що вийшов із СІЗО. Удвох з адвокатом Доккою Іцлаєвим ми відвідували Карпюка і Клиха і кожен з них підписав угоду про єдиний захист. Марина Дубровіна, від якої Клих відмовився у справі про образу суду, буде захищати в Верховному суді і його, і Миколу Карпюка. Ми з Доккою приймаємо на додаток до захисту Миколи захист Стаса. 3 адвокати, 2 підзахисних, один фронт», - написав він.

Адвокат нагадав, що раніше грозненський суд заборонив так зробити.

«Раніше ми координувалися в робочому порядку, тепер ми офіційно одна команда, і це знімає всі питання щодо захисту Клиха», - зазначив Новіков.
Він додав, що вчора у Клиха, який відмовився від адвоката Марини Дубровіної, був черговий зрив. «Коли Стас остаточно прийде в себе, він, звичайно, усвідомить, наскільки він зобов'язаний Марині. Поки що він дуже поганий, мало контролює себе, особливо в присутності публіки», - сказав Новіков.

Нагадаємо, суд Чечні 26 травня засудив українця Станіслава Клиха до 20 років ув'язнення. Разом з ним засудили до 22 років і 6 місяців Миколу Карпюка. Їх звинувачують у вбивстві російських військових під час першої чеченської війни у 94-95 роках.

Верховний суд Росії розгляне апеляцію на вирок Карпюку та Клиху 26 жовтня.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: