Карпюк закликав українців до взаємоповаги і віри в себе

Карпюк закликав українців до взаємоповаги і віри в себе
Зустріч Вадима Рабіновича і Миколи Карпюка

Що передав рідним і співвітчизникам Карпюк і про що вони з Рабіновичем говорили?

Народний депутат України Вадим Рабінович розповів, хто допоміг йому відвідати засудженого в РФ з політичних мотивів Миколу Карпюка. За словами Рабіновича, питання Карпюка він займається вже два роки.

«Величезні шанси є, величезні! Дякуємо тим, хто дав таку можливість. Тепер переходимо до наступного етапу. Дуже серйозно займається тобою Медведчук. Я сам не зміг пробитися. Я тобі чесно скажу: коли він підключився, зміг. Він 404 людини вже повернув, і він єдина людина. з ким зараз розмовляють», - сказав Рабінович Карпюку.

Медведчук сьогодні єдиний місток між Україною і Росією, «які, на жаль, сьогодні не можуть розмовляти», повідомив Рабінович. «А він місток хороший і надійний. Тому я приїхав до тебе, щоб ти цю надію в серце поклав, по-перше. По-друге, ні в якому випадку не нервував», - попросив нардеп.

Зі свого боку, Карпюк попросив передати свої настанови синові Тарасу, якому днями виповнилося 12 років, і дружині Олені.

«Вчора у сина був день народження, 12 років. Я вчора молився за них, я їм вчора відправив лист. Хай вони подивляться цей лист, я там йому деякі настанови, все-таки 12 років. Я навіть не уявляю, який він із себе. Бо виїжджав - був зовсім дитина …я за них молюсь. И для Олени передайте таке: «я вірю, що вона виховає із Тараса достойного мужчину. У цьому навіть не сумніваюся. Але якщо моя засідка тут затягнеться … на надто довгий строк… то я би не хотів, щоб вона позбавляла себе жіночого щастя. Вона вільна у своєму виборі, я вірю, що вона виховає, як би в неї не склалася дальше доля, мого сина, як це потрібно. І сину передайте … мужності йому і мужчиною хай виросте», - сказав Карпюк.

Також Карпюк розповів, що за 3,5 року в тюрмах не розривав зв'язки з інформаційним полем України і зараз відчуває в ньому просто колосальний негатив. Звертаючись до українських журналістів, редакторів і всіх людей, пов'язаних з інформаційною сферою, він закликав їх відмовитися від мови ненависті: «Треба розуміти таку річ: ця інформація безслідно не проходить. Все починається зі слова, спочатку було Слово, Слово було у Бога і Бог був Слово. І все ще постало, постало через нього, розумієте, те що відбувається спочатку йдеться слово, за ним  іде енергетика і якщо вона позитивного плану, то її перспектива відкривається перед народом, перед суспільством, перед людьми — позитивна. А коли інформаційний план насичений негативом — це будуть природні катаклізми, це будуть суспільні катаклізми... »

«Так от, передайте співвітчизникам, що ненависть, агресія, злоба — не в характері, це не в архетипі українця. Архетип українця – це любов, добро, взаємоповага, повага до чужої думки. Українці завжди були толерантними у ставлені до інакомислячих. До цих витоків українці мають повернутися і на основі цієї любові запалити вогонь, великий вогонь віри. Віри у себе, у свою землю, у світле майбутнє. Тільки таким чином можна будувати державу. Людина приходить в цей світ, для того, щоб творити. Любов, добро, правда — це інструменти творчості. А ненависть, агресія, злоба — це інструменти руйнування», - застеріг Карпюк.

Відео зустрічі:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: