Катар дозволив ввезення птиці з України

Катар дозволив ввезення птиці з України
Птиця

Обмеження на ввезення продуктів птахівництва з України були введені Катаром у березні 2017 року

Катар зняв обмеження на ввезення продукції птахівництва з України. Про це повідомляє прес-служба Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів.

«Відповідне повідомлення надійшло на адресу Держпродспоживслужби від Посольства України в Державі Катар», - інформує Служба.

Нагадаємо, у березні цього року було введено тимчасові обмеження на ввезення птиці та продуктів птахівництва з України до Євросоюзу та на території низки інших країн у зв’язку з високопатогенним грипом птиці. 

Так, було обмежено ввезення птиці та продуктів птахівництва з України до Гонконгу, Ємену, Європейського Союзу, Іраку, Йорданії, Катару, Китайської Народної Республіки, Королівства Саудівська Аравія, Об’єднаних Арабських Еміратів.

У травні Європейський союз скасував заборону на експорт птиці з Україні в цілому, залишивши його для декількох регіонів. 

Раніше голова Державної служби з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Володимир Лапа в інтерв’ю «Главкому» розказав, що через пташиний грип офіційно ввели заборону на ввезення продукції птахівництва з України ЄС, Ірак, Білорусь.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: