Кемерон проведе останнє засідання уряду як прем'єр

Кемерон проведе останнє засідання уряду як прем'єр
news-front.info

Девід Кемерон у середу представить свою заяву про відставку королеві Єлизаветі ІІ

Девід Кемерон проведе сьогодні, 12 червня, останнє засідання Кабінету міністрів як прем'єр-міністр Великої Британії. Напередодні Кемерон повідомив, що країна отримає нового прем'єра в середу - ним стане Тереза Мей, яка нині є міністром внутрішніх справ, повідомляє ВВС.

Девід Кемерон у середу представить свою заяву про відставку королеві Єлизаветі ІІ. Вона цього дня ж призначить на посаду голови уряду Терезу Мей.

Мей напередодні заявила, що із «честю та покорою» прийме нові обов'язки, і пообіцяла успішно втілити вихід Британії з ЄС. Вона також подякувала Кемерону за керівництво державою і Консервативною партією. Водночас один із лідерів лейбористів Джон Трікетт приєднався до закликів провести в країні дочасні загальні парламентські вибори. За його словами, країні важливо мати «демократично обраного прем'єр-міністра».

Девід Кемерон заявив, що залишає посаду прем'єр-міністра та очільника Консервативної партії після референдуму 23 червня, на якому більшість британців проголосували за вихід Британії з ЄС.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: