Керівництво Бельгії проігнорувало зустріч Трампа заради футболу - ЗМІ

Керівництво Бельгії проігнорувало зустріч Трампа заради футболу - ЗМІ
Дональд Трамп з дружиною Меланією прибули до Брюсселя 10 липня

Король Бельгії разом з очільником МЗС, як пише Le Soir, перебували в Росії на матчі чемпіонату світу

Майже вся вища політична верхівка Бельгії замість зустрічі президента США Дональда Трампа в аеропорту дивилася півфінальний матч ЧС-2018 між бельгійською та французькою збірними.

Про це повідомляє місцеве видання Le Soir.

Трамп приземлився у Бельгії близько 20:50 за місцевим часом. У військовому аеропорту Мельброк його зустрічала голова протоколу МЗС Бельгії Франсуаза Гюстен.

Король Бельгії Філіп разом з очільником МЗС Дідьє Рейндерсом в цей час перебували в Росії на матчі чемпіонату світу. Прем’єр-міністр країни Шарль Мішель теж дивився футбол у фан-зоні міста Брен-ле-Конт.

У бельгійському МЗС зазначили, що така процедура є стандартною і так зустрічатимуть всіх лідерів країн-членів НАТО, які прибувають на саміт. Однак минулого року Трампа особисто зустрічав голова уряду, а згодом на честь президента США відбувся і урочистий прийом у президентському палаці.

Нагадаємо, президент США Дональд Трамп разом з дружиною Меланією 10 липня прибув до Брюсселя, де він починає турне по європейських країнах.

У рамках візиту американський лідер візьме участь в саміті НАТО, відвідає Великобританію і зустрінеться з російським президентом Володимиром Путіним в Фінляндії.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: