Трамп прибув до Брюсселя на саміт НАТО

Трамп прибув до Брюсселя на саміт НАТО
Дональд Трамп приїхав на саміт разом із першою леді США Меланією
Скріншот з відео

На саміті НАТО обговорять оборонний бюджет, боротьбу з тероризмом, протистояння кіберзагрозам і інші питання

Президент США Дональд Трамп у вівторок, 10 липня, приземлився в Брюсселі, де він починає турне по європейських країнах.

В рамках візиту американський лідер візьме участь в саміті НАТО, відвідає Великобританію і зустрінеться з російським президентом Володимиром Путіним в Фінляндії.

На саміті Північноатлантичного альянсу, який буде відбуватися 11-12 липня, країни-члени обговорять оборонний бюджет, боротьбу з тероризмом, протистояння кіберзагрозам і інші питання.

Президент США оцінив майбутній візит до Британії як «складний» і зазначив, що переговори з Путіним можуть пройти набагато легше.

«У Великобританії однозначно (буде складно)... там найбільше всього відбувається», - зазначив Трамп в Вашингтоні перед вильотом.

До слова, президент Петро Порошенко протягом 11-12 липня здійснить візит до Бельгії, де візьме участь у заходах саміту НАТО на запрошення генерального секретаря НАТО Єнса Столтенбергп

Нагадаємо, після того, як американський лідер візьме участь в саміті НАТО в Брюсселі, він відправиться до Великобританії, де зустрінеться з прем'єр-міністром Терезою Мей і королевою Єлизаветою II.

13 липня у день приїзду президента США британські активісти планують провести в центрі Лондона гучну акцію протесту і запуск велетенської повітряної кулі «бебі-Трампа».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: