Київ погрожує гурту Scooter в’язницею за виступ в окупованому Криму

Київ погрожує гурту Scooter в’язницею за виступ в окупованому Криму
Scooter 

Український закон дозволяє іноземцям в'їзд на тимчасово окуповані території зі спеціальним дозволом та тільки з континентальної частини України

Якщо музиканти популярного німецького гурту Scooter полетять у серпні до Криму через Москву на музичний фестиваль ZBFest-2017, їм загрожує покарання в вигляді позбавлення волі до восьми років.

Про це заявив заступник генерального прокурора України Євген Єнін, якого цитує німецьке видання Bild.

Єнін пояснив, що таким чином музиканти порушать українське законодавство, і за таке правопорушення передбачене покарання в вигляді позбавлення волі до восьми років. В Україні триває розслідування щодо іноземців, які нелегально відвідали Крим.

Як відомо, резолюція ООН від 27 березня 2014 року підтверджує територіальну цілісність України та закликає утримуватися від будь-яких дій і контактів, які безпосередньо чи непрямо визнають зміну статусу Криму. Український закон дозволяє іноземцям в'їзд на тимчасово окуповані території зі спеціальним дозволом та тільки з континентальної частини України.

Нагадаємо, що в Німеччині вибухнув скандал навколо популярної німецької групи Scooter. Стало відомо, що Scooter має намір виступити в серпні на фестивалі ZBFest-2017, який пройде в окупованому Росією Криму

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: