«Київавтодор» готовий витратити 120 млн грн на капремонт Софіївської площі

«Київавтодор» готовий витратити 120 млн грн на капремонт Софіївської площі
Софіївська площа у Києві

Столичні комунальники оголосили повторний тендер

Комунальна корпорація «Київавтодор» 13 грудня оголосила тендер на проведення капітального ремонту Софіївської площі очікуваною вартістю 119,97 млн грн.

Про це повідомляє «Главком» з посиланням на систему ProZorro.

Згідно з технічною документацією, переможець торгів повинен провести підготовчі та дорожні роботи на площі і по вул. Володимирській (від вул. Рейтарської до Софійської площі); укласти гранітні плити і мозаїчну бруківку; встановити колодязі для комунікаційних каналів підключення зв'язку, змонтувати контактну мережу тролейбуса, облаштувати зовнішнє освітлення.

Техзавданням також передбачені гарантійні терміни, які становлять: 15 років - для гранітного бортового каменю, опор освітлення, прожекторів; 10 років - для люків і дощоприймачів; 6 років - для водопропускних труб; 5 років - для асфальтобетонного та ФЕМ-покриття.

Усі роботи мають бути завершені протягом двох місяців після підписання угоди з переможцем тендера.

Сам аукціон призначено на 14 січня 2019 року.

Нагадаємо, що 2 липня 2018 року «Київавтодор» відмінив тендер на капітальний ремонт Софіївської площі очікуваною вартістю 67,86 млн грн. Причина - подання для участі в торгах менше двох пропозицій.

Як повідомляв «Главком», у Києві планують капітально відремонтувати покриття на Майдані Незалежності. Роботи призначені на осінь 2019 року і хочуть завершити до кінця 2021 року. Наразі вартість робіт оцінили в 70 млн грн.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: