Київська влада хоче виділити компанії Ахметова півмільярда

Київська влада хоче виділити компанії Ахметова півмільярда

«Самопоміч» обурена діями провладних колег-депутатів

Київська міська рада має намір внести зміни до столичного бюджету, якими пропонується виділити 448 млн грн для погашення сумнівної заборгованості перед ПАТ «Київенерго» та ПАТ АК «Київводоканал». Про це заявляє фракція «Об’єднання «Самопоміч» у Київраді.

«Самопоміч» обурена діями провладних колег-депутатів, «які намагаються внести зміни в бюджет столиці з цинічним порушенням норм законодавства, що перетворює бюджетний процес у закриту процедуру», йдеться у повідомленні прес-служби фракції.

«Змінами в бюджет пропонують виділити 448 млн грн для погашення сумнівної заборгованості перед ПАТ «Київенерго» та ПАТ АК «Київводоканал», що є несправедливим до киян, що сумлінно платять за комунальні послуги», - заявляють у «Самопомочі».

«Крім того, з метою врегулювання бюджетного процесу в Києві, депутатом від фракції «Об'єднання «Самопоміч» Олексієм Руденком був поданий Бюджетний регламент Київради. Однак, провладна більшість блокує прийняття цього проекту рішення, яке пропонує новий підхід формування Бюджету столиці на засадах відкритості та ефективності. Наразі багатомільярдний бюджет столиці формується непрозоро і за закритими дверима КМДА. А це близько 27 млрд грн доходів і видатки в сумі близько 25 млрд грн бюджету в 2016 році», - повідомляє прес-служба «Самопомочі».

Як відомо, оперативний контроль над «Київенерго», яке монопольно забезпечує Київ теплом і електроенергією, здійснює олігарх Рінат Ахметов.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: