Кива вимагає від президента не дати Льовочкіну втекти за кордон

Кива вимагає від президента не дати Льовочкіну втекти за кордон
Ілля Кива

Голова Соціалістичної партії впевнений, що в НАБУ і прокуратурі вже давно є всі подробиці зустрічей Льовочкіна з агентами ФСБ

Голова Соціалістичної партії України Ілля Кива вимагає від президента Петра Порошенка не дати втекти за кордон екс-главі адміністрації Януковича Сергія Льовочкіна.

Про це Кива написав в Facebook, повідомляє Espreso.tv.

«Я звертаюся до президента Порошенко не дати можливість зраднику - Сергію Льовочкіну втекти з країни! Колишній глава адміністрації Януковича нервує і намагається заперечувати свою роботу на ФСБ за допомогою незграбного алібі», - заявив Кива.

Кива впевнений, що в НАБУ і прокуратурі вже давно є всі подробиці зустрічей Льовочкіна з агентами ФСБ.

На його думку, в НАБУ в деталях знають все про його пересування, його офшорах, про людей, яким він здавав свою яхту, про те, як і коли він її ремонтував, кому і скільки платив.

«А поки Льовочкін думає що відповісти, пропоную йому відповісти і на такі питання: звідки Льовочкін взяв 60 млн євро на покупку 6 ділянок землі і будинки в Ніцці у Франції? Звідки Льовочкін взяв 50 млн євро на покупку яхти «Білуга»? Звідки Льовочкін взяв сотні мільйонів доларів на іншу нерухомість в Україні і за її межами?», - запитує Кива.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: