Клименко показав відео про олігархів і переказав вітання Порошенку

Клименко показав відео про олігархів і переказав вітання Порошенку

Екс-міністр розповів про особисту образу Порошенка на нього

Екс-міністр доходів і зборів Олександр Клименко заявляє, що нападки на нього і його партію «Успішна країна» пов'язані з особистою образою президента Петра Порошенка за податкові перевірки корпорації «Рошен», які проводилися в 2012-2013 рр. Таку заяву Клименко зробив сьогодні під час прес-конференції в онлайн-режимі.
На питання журналіста про його нібито знайомство з заступником головного військового прокурора Жербицьким, про що раніше заявив народний депутат Сергій Лещенко, Клименко назвав саму заяву депутата і піднятий навколо нього інформаційний шум маніпуляцією.
«У прокуратурі сьогодні два угруповання змагаються за те, щоб вибити один одного. Вони найняли собі «балакучі голови», які в цій боротьбі використовують моє ім'я. Це не більше ніж маніпуляція. Можна передавати так звану «справу Клименка» хоч у військову, хоч в антикорупційну прокуратуру. Справи порожні, в них немає нічого крім політики. Всі звинувачення на мою адресу неправдиві. За два роки нічого окрім політичного тиску, крім прагнення не дати мені вести політичну діяльність. Я в судовому порядку вимагаю, щоб звинувачення на мою адресу були доведені або спростовані», - заявив політик.
Клименко нагадав, що виграв суди у екс-глави СБУ В.Наливайченка та екс-глави ДФС І.Білоуса за озвученими ними раніше на його адресу неправдивими заявами.
Політичне переслідування в свою адресу Клименко пов'язує з особистою образою президента Порошенка на податкові перевірки «Рошен», які проводилися ще в бутність Клименка міністром доходів і зборів в 2012-2013 рр.
«Чому мене переслідують? Я змусив олігархів платити податки. Я змусив Порошенка платити податки. Ми провели перевірки «Рошен», знайшли порушення, стягнули гроші в бюджет. Але вони псували резюме Петру Олексійовичу. І після приходу до влади він все скасував. Тепер це його особиста образа, помножена на образу інших фінансово-промислових груп, і вилилася в моє переслідування», - заявляє Клименко.
Під час прес-конференції Клименко передав своєрідний привіт Порошенку зі словами «Платять всі або не платить ніхто!». І показав відеоролик «Хто здатний змінити країну», герої якого дуже схожі на образи реальних українських олігархів.

Нагадаємо, восени 2015 року Клименко вже запускав в Youtube серію креативних відеороликів зі своєю участю, які набрали більше 6 млн переглядів. Крім ролика про жорсткий футбол, а також про вечерю з сім'єю і розмову про тигрів, Клименко тоді також зняв відео, де розповів про події в донецькому аеропорту в лютому 2014 року і пообіцяв повернутися в Україну.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: