Кобзон вимагає не змушувати його протирати штани, а відпустити на Донбас

Кобзон вимагає не змушувати його протирати штани, а відпустити на Донбас
Йосип Кобзон

Російський співак і депутат вимагає не карати його за прогули засідань Держдуми

Депутат Держдуми РФ, співак Йосип Кобзон вважає за необхідне переглянути новий регламент палати, який передбачає штрафи для народних обранців за відсутність на пленарних засіданнях без поважної причини. Про це повідомляє Національна служба новин.

На думку Кобзона, парламентарі повинні відвідувати засідання, проте ефективність їхньої роботи слід визначати з урахуванням коефіцієнту корисної дії. «Переді мною стоїть дилема: я хочу полетіти на Донбас на три дні, а мені треба бути присутнім на засіданні, де сидять і протирають штани, вибачте, 450 осіб і нічого не можуть зробити. Або там, де може щось зробити одна людина. Мають бути винятки з правил», – заявив Кобзон, який перебуває зараз на лікуванні в Італії.

Як відомо, раніше Держдума РФ затвердила поправки до регламенту, якими запроваджуються штрафи для депутатів-прогульників. Як випливає з постанови, зміни набули чинності у момент їх прийняття. Згідно з новими правилами, відсутнім вважається депутат, який жодного разу не зареєструвався під час «пленарки»: о 10:00, 12:00 або 16:00. За прогул парламентарію доведеться виплатити штраф у розмірі однієї шостої частини зарплати – близько 60 тисяч рублів.

Раніше Україна заборонила Кобзону в'їзд на територію країни.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: