Колишньому адвокату Савченко заборонили виїзд з Росії через фортепіано

Колишньому адвокату Савченко заборонили виїзд з Росії через фортепіано
Фото ТАСС

Фейгін не в повному обсязі виконав рішення суду про розділ майна, не повернувши колишній дружині цінне піаніно

Судові пристави обмежили виїзд з Росії адвокату Марку Фейгіну через неповернення майна, яке його зобов'язали повернути колишній дружині. Про це повідомила представник стягувача (екс-дружини) Світлана Подколзина, пише ТАСС.

За її словами, Фейгін не в повному обсязі виконав рішення суду про розділ майна, не повернувши колишній дружині цінне піаніно. «Під час поділу майна він не повністю виконав рішення суду, передавши дружині лише грошові кошти (понад 900 тис. рублів), але не повернув дорогий музичний інструмент (піаніно фабрики «Шимель»)», - повідомила вона.

Подколзина пояснила, що його колишня дружина вказала в заяві, що якщо Фейгін в повному обсязі виконає рішення суду, до нього повинні бути застосовані обмежувальні заходи щодо виїзду з країни.

«Причому виконати рішення суду йому нічого не коштувало. Наскільки я знаю, пристави приходили до нього додому, але перебував у квартирі чоловік сказав, що він не Марк Фейгін і не відкрив двері. Таким чином, пристави не змогли забрати піаніно. Або він не хоче його віддавати, або, можливо, піаніно в квартирі вже немає», - припустила юрист.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: