Комбриг намагався вбити свого заступника: ЗМІ розкрили жахливі деталі

Комбриг намагався вбити свого заступника: ЗМІ розкрили жахливі деталі

Інцидент стався після Дня збройних сил в ніч з 6 на 7 грудня на території військової частини 0501 92-ї ОМБР

У Харківській області в місті Чугуїв командир 92-ї окремої механізованої бригади намагався вбити свого заступника.

Про це повідомляє місцеве видання NewsRoom з посиланням на джерела в правоохоронних органах.

За інформацією ЗМІ, інцидент стався після Дня Збройних сил в ніч з 6 на 7 грудня на території військової частини 0501 92-ї ОМБР.

Близько 18:00 командир бригади зателефонував своєму заступникові, підполковнику Б., і звинуватив у тому, що той не привітав його з Днем Збройних сил України. Потім комбриг наказав заму їхати в навчальний центр, куди той прибув близько 21:00.

Потім комбриг наказав п’ятьом офіцерам, присутнім в приміщенні, вийти назовні. Замість них всередину зайшли двоє військовослужбовців, які закрили за собою двері. Тоді командир бригади спробував вдарити підполковника ножем, проте той ухилився. Потім старший за званням наказав двом бійцям вбити свого зама, а сам пообіцяв обставити це як дезертирство.

Один з присутніх схопив залізний стілець і вдарив жертву по голові. Коли заступник командира бригади впав, зловмисник завдав йому ще кілька ударів, однак потерпілий зміг піднятися, вибити двері і втекти.

У даній справі співробітниками поліції було відкрито кримінальну справу за статтею 115 КК України. На місце НП також виїжджали співробітники військової прокуратури.

Як передає видання, на наступний день потерпілий був переведений в харківський військовий госпіталь. Там розповіли, що у чоловіка була перебинтована голова, проте в цілому його стан не викликав побоювань.

Інформацію про цю надзвичайну подію Громадському радіо підтвердили і власні джерела.

Разом з тим прес-офіцер 92-ї бригади Христина Вдовіченко на прохання Громадського радіо підтвердити чи спростувати цю інформацію відповіла, що вперше про це чує.

Командир 92-ї бригади Володимир Кокорєв в коментарі Громадському радіо повідомив, що в нього не було конфлікту з заступником. За його словами, він сьогодні спілкувався з усіма своїми заступниками, вони доповідали йому про стан справ і він не розуміє про що йдеться. 

Він повідомив також, що ні поліція, ні військова прокуратура його не допитували.

За словами Кокорєва, він продовжує виконувати службові обов’язки. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: