Комітет Ради з питань свободи слова засудив напад на «Інтер»

Комітет Ради з питань свободи слова засудив напад на «Інтер»

Комітет прийняв рішення: засудити напад, вимагати швидкого, оперативного розслідування та вказати про відповідальність в умовах війни для ЗМІ

Комітет Верховної Ради зі свободи слова засудив напад на «Інтер», зажадав оперативного розслідування інциденту і вказав на відповідальність для ЗМІ в умовах війни. За відповідне рішення проголосували більшість членів комітету.

«Пропоную наступне рішення: засудити напад, вимагати швидкого, оперативного розслідування та вказати про відповідальність в умовах війни для ЗМІ. Відповідний текст буде виписаний, ми його узгодимо... Рішення прийнято», - заявила Сюмар.

Зазначимо, комітет ВР з питань свободи слова сьогодні розглядає інцидент з «Інтером», в офісі якого виникла пожежа 4 вересня, після підпалу мітингувальниками шин під час пікету. Відомо про 7 постраждалих. Поліція розглядає кілька версій. Провадження відкрито за трьома статтями: хуліганство, умисне пошкодження майна та перешкоджання журналістській діяльності.

Пізніше пікет перемістився до офісу «Інтера» на вулиці Дмитрівській. Після двох днів блокування роботи ЗМІ протестувальники пішли з-під будівлі. Вони пояснили, що дали керівництву 5 днів на звільнення Ігоря Шувалова і припинення трансляції російських серіалів. Нібито був досягнутий консенсус, але в «Інтері» цю інформацію не підтвердили.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: