Компанія «Філіп Морріс» заявляє про «мирне вирішення конфлікту» з ДФС

Компанія «Філіп Морріс» заявляє про «мирне вирішення конфлікту» з ДФС

ДФС звинувачувала «Філіп Морріс» у порушенні митного режиму та несплаті до бюджету понад 630 млн грн

Судова суперечка, яка вже понад три роки триває між Державною фіскальною службою та компанією «Філіп Морріс Україна», може бути вирішена найближчим часом. Про це повідомляє сама компанія та керівники ДФС.

ДФС звинувачувала «Філіп Морріс Україна» у порушенні режиму митної переробки та несплаті до національної скарбниці понад 630 млн грн. Однак, як зазначив на своїй сторінці у Facebook виконуючий обов’язки заступника голови ДФС Євген Бамбізов, обидві сторони прийняли рішення урегулювати конфлікт мирним шляхом та укласти договір.

Зі слів Бамбізова, наразі підготовлено Проект розпорядження КМУ про підписання мирної угоди. Документ знаходиться на фінальній стадії узгодження та чекає на підписання сторонами. 

Таку ж інформацію підтвердили й у компанії: «ПрАТ «Філіп Морріс Україна» продовжує конструктивний діалог з урядом України щодо врегулювання питань захисту іноземних інвестицій у встановлений законодавством та міжнародними договорами України спосіб. Про хід діалогу ми  проінформували  президента України під час його зустрічі з представниками бізнесу у Сполучених Штатах», – прокоментувала  Наталя Бондаренко, директор з корпоративних зв’язків «Філіп Морріс» в Україні, Кавказі та Молдові.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: