Корчак розказала свою версію інциденту між її свекрухою і детективом НАБУ

Корчак розказала свою версію інциденту між її свекрухою і детективом НАБУ
Наталія Корчак
Фото: «Главком» / Станіслав Груздєв

Корчак заявила про госпіталізацію своєї свекрухи

Голова Національного агентства з питань запобігання корупції Наталія Корчак заявила, що після візиту детектива НАБУ до її свекрухи та потрапила до лікарні. Про це вона завила на своїй сторінці у Facebook.

За її словами, мати її чоловіка госпіталізовано. Вона стверджує, що її родичка замкнула силовика після того, як запідозрила у ньому шахрая.

«Коли заходив до квартири, слідчий швидко махнув документом, схожим на посвідчення, але вона не встигла розібрати що там написано. Оскільки спочатку він сказав, що задасть декілька запитань, а сам почав заповнювати заздалегідь заготовлений протокол допиту, не давав їй його прочитати та вимагав поставити підписи, свекруха подумала, що це шахрай та подзвонила сину. Він викликав поліцію. До приїзду поліції, щоб шахрай нікуди не втік, закрила замок», - написала Корчак.

Голова НАЗК додала, що детектив НАБУ «прийшов, коли стемніло, близько 6 вечора до людини похилого віку, яка перебувала вдома одна з малою дитиною».

Корчак також заявила, що у діях співробітника Антикорупційного бюро були порушення.

Раніше повідомлялося, що Національне антикорупційне бюро України допитало голову Національного агентства з питань запобігання корупції Наталію Корчак у справі про придбання паркомісць і їхнього використання для незадекларованих автомобілів.

Нагадаємо, раніше в НАБУ повідомили, що в рамках досудового розслідування детективами кримінального провадження від 5 жовтня 2017 року голову НАЗК Наталю Корчак 30 жовтня викликали для допиту як свідка у справі, на який вона не з’явилася.

Національне антикорупційне бюро України намагалося вручити повістку на допит родичці глави Національного агентства з питань запобігання корупції Наталії Корчак через можливі недостовірні дані в е-декларації останньої.

Як повідомлялося, Корчак та її підлеглі продовжують отримувати понад 100 тис. грн щомісяця.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: