Королева Норвегії погуляла по лісу разом з мігрантами

Королева Норвегії погуляла по лісу разом з мігрантами
Королева Норвегії

Королева Соня подала підданим приклад толерантності

Дружина короля Норвегії Гаральда V - її величність королева Соня - подала своїм підданим приклад толерантності і поваги до людей інших поглядів і кольору шкіри. Вона погуляла по лісу прогулянку разом з группою жінок, які недавно іммігрували. 24 серпня королева пройшла кілька кілометрів по лісі на околиці міста Драммен в супроводі десятьох супутниць з країн Азії, Африки і Близького Сходу.

Королева Соня, як і багато її співвітчизників, є великою шанувальницею гірських і лісових походів і до сих пір не кинула свого захоплення, незважаючи на поважний вік. Вона є почесним членом Норвезької асоціації пішого туризму. В якості подарунка на 80-річчя асоціація піднесла королеві ростовой бронзовий пам'ятник, що зображає, як її величність відпочиває на камені в похідному одязі і з рюкзаком біля ніг.

Організація «мультикультурних походів» почалася в 2013 році проект асоціації, який королева палко підтримує. Довгі, багатогодинні або багатоденні, прогулянки по мальовничим природним маршрутами рідної країни - популярна в Норвегії традиція, з якої мігрантам пропонують познайомитися. Особливий упор норвезькі влади роблять на те, щоб спробувати через це або інші хобі інтегрувати в суспільство жінок з мусульманських країн, багато з яких більшу частину часу проводять удома. За чотири роки участь в «мультикультурних походах» взяли сотні мігрантів.

Число неетнічні норвежців, які проживають на території країни, зростає рік від року. За останніми даними, іммігрантами в першому і другому поколіннях є 17% жителів країни (майже 900 тис. осіб). В Осло цей показник перевищує 30%.

 

 

 

http://tass.ru/obschestvo/4509430

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: