«Кримський диверсант» Штибліков уклав угоду з російським слідством – журналіст

«Кримський диверсант» Штибліков уклав угоду з російським слідством – журналіст
Дмитро Штибліков

Справа Штиблікова розглядатиметься окремо і в особливому порядку без вивчення доказів провини, яку він, імовірно, визнав, заявив кореспондент

Затриманий окупантами у справі «кримських диверсантів» Дмитро Штибліков уклав досудову угоду зі слідством.

Про це повідомляє «Медиазона» із посиланням на журналіста Антона Наумлюка.

За його даними, щодо Штиблікова організовано «особливий порядок прийняття судового рішення при укладенні досудової угоди про співпрацю».

«Це означає, що він співпрацює зі слідством, його справа буде розглядатися окремо і в особливому порядку, без вивчення доказів провини, яку він, імовірно, визнав», – написав Наумлюк у Facebook.

Раніше затриманим кримчанам Володимиру Дудці, Дмитру Штиблікову і Олексію Бессарабову, яких звинувачують у підготовці «диверсій» на території окупованого Криму, так званий Київський районний суд Сімферополя продовжив арешт ще на два місяці, до 8 липня.

Востаннє Ленінський районний суд тимчасово окупованого Севастополя продовжував «українським диверсантам» арешт до 8 травня 2017 року.

«Главком» раніше повідомляв, що на початку листопада 2016 року окупанти заарештували трьох затриманих в окупованому Криму нібито «українських диверсантів». Водночас українська сторона вважає заяву Федеральної служби безпеки РФ про нібито затримання українських диверсантів в окупованому Криму черговим фейком.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: