Лещенко програв апеляційний суд Авакову

Лещенко програв апеляційний суд Авакову

Апеляційний суд Києва зобов’язав Лещенка спростувати озвучену ним інформацію щодо Авакова

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявив, що 24 жовтня Апеляційний суд Києва розглянув апеляційну скаргу народного депутата Сергія Лещенка і виніс остаточне рішення – Лещенко повинен спростувати всі обвинувачення, які принижують честь та гідність, в бік МВС та самого міністра. Про це йдеться у повідомленні прес-служби МВС.

«Суд визнав недостовірною та такою, що принижує честь та гідність, інформацію, яку народний депутат Лещенко поширив у виданні Deutsche Welle»,- сказав Арсен Аваков.

Народний депутат Лещенко зобов’язаний спростувати поширену інформацію та розмістити її на тому ж таки сайті.

24 жовтня 2017 року Апеляційний суд відхилив скаргу нардепа, а набуло чинності рішення Подільського районного суду від 13 червня.

Водночас адвокат нардепа Роман Васильняк зазначив «Українські правді», що Лещенко буде оскаржувати це рішення.

«Ми … будемо просити суд зупинити виконання цього рішення», - сказав захисник Лещенка.

Зі слів адвоката, судді «закрили очі на очевидні порушення в першій інстанції», бо, на його погляд, вони повністю керовані міністром внутрішніх справ.

Зазначимо, йдеться про інтерв'ю Лещенка Deutsche Welle, в якому він заявив, що відчуває за собою незаконне стеження з боку правоохоронців.

Нагадаємо, у червні Подільський райсуд Києва зобов'язав народного депутата від БПП Сергія Лещенка спростувати інформацію про стеження за ним з боку Міністерства внутрішніх справ.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: