Лікарі «поставлять на ноги» вбивцю поліцейських у Дніпрі вже до кінця тижня

Лікарі «поставлять на ноги» вбивцю поліцейських у Дніпрі вже до кінця тижня

До кінця тижня підозрюваний у вбивстві патрульних у Дніпрі зможе вставати, переконані лікарі

Стан підозрюваного у вбивстві двох патрульних у Дніпрі Олександра Пугачова після операції є стабільним. Він уже відповідає на всі запитання, однак поки що прикутий до ліжка. Про це повідомив головний лікар Дніпропетровської обласної клінічної лікарні ім. І.І. Мечникова Сергій Риженко.

«Учора ми його прооперували. Олександр Пугачов дістав поранення тонкого кішківника. Куля зачепила ребро, печінку та нирки. Операція пройшла вдало. Зараз життю підозрюваного нічого не загрожує. До кінця тижня, я думаю, він уже буде вставати», – зазначив головний лікар.

Як повідомив Сергій Риженко, нині хворого охороняє цілий загін правоохоронців. Проте, враховуючи можливе занесення інфекції, його спілкування відбувається тільки з лікарями.

Нагадаємо, 25 вересня екіпаж патрульної поліції зупинив автомобіль марки Citroen за порушення правил дорожнього руху. Водій автівки почав чинити опір працівникам поліції, а потім здійснив кілька пострілів та втік із місця пригоди. Співробітник патрульної поліції загинув, його напарниця дістала поранення. Дівчина-патрульна померла на операційному столі.

У скоєнні злочину підозрюють Олександра Пугачова, колишнього бійця «Торнадо», який перебував у розшуку за скоєння інших тяжких злочинів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: