Луценко анонсував зняття недоторканості з одного із нардепів

Луценко анонсував зняття недоторканості з одного із нардепів
Генеральний прокурор Юрій Луценко

Генпрокурор не назвав прізвища депутата, про якого йдеться

Генеральний прокурор України Юрій Луценко заявив, що найближчим часом подасть до Верховної Ради подання про зняття недоторканності з народного депутата, причетного до знищення частини оборонної промисловості України

«Я найближчим часом внесу подання на відповідного народного депутата України, причетного до цього, я б сказав, безпрецедентного аморального вчинку - фактично знищення частини оборонної промисловості нашої країни», - сказав Луценко під час робочої поїздки у місто Дніпро.

Генпрокурор не назвав прізвища депутата, про якого йдеться.

За його словами, фігурант причетний до привласнення 278 об'єктів нерухомості. У цьому списку – будинки культури, РАЦС, інститут трубної промисловості, навіть аеродром Кам'янка. Ці об'єкти вже повернули державі. І от тепер депутат має понести за це кримінальну відповідальність.

«Військовий завод, ракетний завод, директор якого – справа його вже знаходиться в суді, а на відкритті сесії Верховної ради я внесу подання на відповідного народного депутата України, який причетний до цього, я б сказав безпрецедентного аморального вчинку, знищення фактично частини оборонної промисловості нашої країни», – сказав Луценко.

До слова, цього тижня суд дав добро на заочне розслідування щодо Азарова.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: