Луценко планує серйозні кадрові зміни в Генпрокуратурі

Луценко планує серйозні кадрові зміни в Генпрокуратурі

Генеральний прокурор України Юрій Луценко на зустрічі з журналістами та блогерами анонсував несподівані призначення на ключові посади в ГПУ

Журналіст Бачо Корчілава повідомив, що Юрій Луценко звільнив прокурора Владислава Куценка. «Ну, а приємний бонус для мене особисто був, що хлопчик у персиковому пальті більше в Генпрокуратурі вже точно не працює. Думаю, усі зрозуміли про кого це я», - ідеться на його сторінці у Facebook.
Політичний аналітик і бізнесмен Карл Волох також висловися про майбутні гучні зміни у відомстві. «Найближчим часом стануть відомі дуже несподівані прізвища на деякі ключові посади в ГПУ». І додав, що для нового генпрокурора виявилося неприємною несподіванкою відсутність найбільш гучних справ. «Втрачені докази, обірвані ланцюжки, що ведуть до накрадених мільярдів. І немає жодних гарантій, що це вдасться відновити», - пише Волох.
Своєю чергою, журналіст Юрій Бутусов повідомив, що на зустрічі в генерального прокурора Ю.Луценка обговорювалася справа Юрія Іванющенка. «Генпрокурор підтвердив, що ордер Інтерполу на затримання Іванющенка дійсно скасовано. Але зазначив, що арешт на майно ще зберігається», - написав Ю.Бутусов на сторінці у Facebook.
Сьогодні повідомлялося, що Віталій Кличко вже зустрічався з новим Генеральним прокурором Юрієм Луценком та обговорював ефективність розслідування справ, порушених за матеріалами, які давно передала правоохоронцям столична влада. Про це Київський міський голова заявив в ефірі радіо «Вести».
«Ми говорили про ефективну роботу прокуратури в розслідуванні сотень томів із матеріалами про порушення, які ми передали півтора роки тому. Під час спілкування ми обговорювали, коли нарешті будуть результати», – зазначив мер.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: