Кадрові зміни в ГПУ не допоможуть зламати корупційну систему, - нардеп

Семенченко підкреслив, що стоденний термін Луценко дав не тільки своїм співробітникам, але й собі.

Кадрові зміни в Генеральній прокуратурі України (ГПУ) не допоможуть зламати корупційну систему. Таку думку в програмі «Вечірній прайм» на телеканалі «112 Україна« висловив народний депутат («Самопоміч») Семен Семенченко.

«Існує велика корупційна система, за якою Україна зараз злиденна країна, а не багатша Польщі або Румунії. Починали ми з позицій набагато вигідніших, ніж у цих країнах. Куди це все дівається? Це дівається по кишенях. Якщо ще 100 днів протягнути в такій ситуації, це однозначно жити одним днем. Тому я не вірю, що зміна цих людей (у прокуратурі, - ред.) чимось допоможе. Прийдуть інші люди. Один провалив один іспит – далі прийде хтось інший. Від Луценка це не залежить. Тому що вся ця система побудована під одну гребінку», - зазначив він.

При цьому Семенченко підкреслив, що стоденний термін Луценко дав не тільки своїм співробітникам, але й собі.

«Виходячи з логіки висловлювань Луценка, очевидно він бере це і для себе, і для співробітників. 100 днів – це стандартний термін, який якась частина суспільства і журналістів готова чекати та не особливо радикально підходити до відсутності змін, після 100 днів починається вже хвилеподібний процес», - пояснив він.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: