Луценко прокоментував звинувачення в незаконному збагаченні

Луценко прокоментував звинувачення в незаконному збагаченні
Генпрокурор Юрій Луценко розповів про свої доходи

Генпрокурор наголосив, що немає проблем з декларацією про власні доходи

Інформація про доступ НАБУ до фінансових документів про незаконне збагачення генерального прокурора з’явилась через розслідування ГПУ проти підприємств одного з крупних олігархів.

Про це повідомив генеральний прокурор України Юрій Луценко в ефірі телеканалу «Прямий«.

«Цій «дохлій кішці«, цій інформації вже пару місяців. Як тільки я заявив про готовність йти і арештовувати підприємство одного олігарха дуже відомого в Україні, одного з чотирьох. Тут же з’явились спроби заявити про мої незаконні доходи. Цій інформації вже два місяці, але вона з’являється зараз, щоб відправити мене у відставку«, - заявив Луценко.

Генпрокурор підкреслив, що всі свої доходи чесно вказує в декларації.

«У мене є декларація, вона велика. Моя зарплата взагалі для нормальної людини дуже велика, і мені її вистачає на все. 30% з неї я витрачаю на життя, 30% - на відпочинок, 30% - на допомогу АТО. Ніяких лівих доходів у мене немає. За час після в'язниці у мене не збільшилася кількість ні будинків, ні автомобілів, ні інших благ. Яким я прийшов в прокуратуру, таким і вийду. Мій син теж. Моя дружина, напевно, теж відомо, де вона», - підкреслив глава ГПУ.

Луценко також розповів, що у свій час щодо нього було відкрито 15 кримінальних проваджень, потім вісім.

«Зараз - не знаю, не слідкую. Я спокійний, що з декларацією і доходами у мене все в порядку. Але ця «кішка» (інформація, - ред.) дуже показова. Цій інформації кілька місяців, але вона з'являється зараз, щоб остаточно «докачати« і відправити Луценка у відставку. Я ще раз підкреслюю: не боюсь я відставки», - заявив Генпрокурор.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: