Луценко запевнив: під час обшуків у Харкові правоохоронці знайшли все, що потрібно

Луценко запевнив: під час обшуків у Харкові правоохоронці знайшли все, що потрібно
Фото з відкритих джерел

В обшуках у приватних осіб правоохоронці шукали документи власності

Генеральний прокурор України Юрій Луценко розповів про результати обшуків у Харкові. «Все, що потрібно, все знайшли. А потрібна була документація. Всі документи, якими приймали незаконні рішення про відведення 650 га харківській землі вилучено, і в самій міськраді ще триває виїмка. Ми хочемо не скопом взяти всі папери, а саме ті, які стосуються конкретних, з нашої точки зору, незаконних рішень міськради за період 2008–2014 рр.», – зазначив Луценко, пише «112 України».

За його словами, в обшуках у приватних осіб правоохоронці шукали документи власності. «У більшості випадків ми їх маємо. Звичайно, їх дублікати ми отримаємо в міськраді, і тоді будемо спокійно доводити, що це були ніякі не кооперативи, вони були сформовані на підставних осіб, а вся ця схема вела тільки до збагачення політичних еліт Харкова», – додав він.

Нагадаємо, у четвер у Харкові проводилися обшуки в приміщеннях, що належать меру Геннадію Кернесу і матері депутата Добкіна.

Вчора Кернес заявив, що земельну справу «вигадав Антон Геращенко», а вигідна вона Арсену Авакову, який «займається здебільшого помстою».

Читайте матеріал «Главкома» «Облава у Харкові. Чому прийшли за Адольфовичем»

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: