Ляшко визнав, що список його партії на виборах допомагав формувати Льовочкін

Ляшко визнав, що список його партії на виборах допомагав формувати Льовочкін

Мельничука нам у список вставив Льовочкін, - зізнався Ляшко

Лідер Радикальної партії Олег Ляшко в інтерв’ю «Главкому» зізнався, що свого часу Сергій Льовочкін «вставив» у список радикалів кандидатуру Сергія Мельничука, який зараз сидить «у олігархічній групі «Воля народу».

«І він там перебуває теж за бабки, - зазначив Ляшко. - Я вам першим скажу. Мельничука нам у список вставив Льовочкін»

Нагадаємо, раніше, коли Сергія Льовочкіна називали патроном Радикальної партії, Олег Ляшко казав, що то дурня. «По Мельничуку це була моя така домовленість з Льовочкіним в обмін на те, що «Інтер» буде нас показувати», - пояснив тепер ситуацію Ляшко.

Більше Льовочкін, як зазначив Ляшко, нікого не «вставляв» у списки радикалів. «У нас просто не було іншого виходу. Усі канали нас блокували по команді влади. Тому я вимушений був домовитися, і цього покидька Мельничука взяв у список», - додав Ляшко.

«Після того, як Мельничук почав палити шини біля Міністерства оборони, ми викинули його із партії, із списку. Палити Міноборони під час війни – це злочин. Порошенко мені особисто кілька разів обіцяв, що Мельничука за це притягнуть до відповідальності. Та пройшло вже майже два роки, а він сидить у групі «Воля народу». Я переконаний, що це домовленості із Порошенком: щоб Мельничук сидів і голосував так, як потрібно», - вважає лідер радикалів.

Він додав, що «Інтер» їх вже другий рік не показує. «Вони нас перестали показувати одразу після того, як ми цього «троянського коня» викинули», - зазначив Ляшко.

«Є у мене такий гріх, я це визнаю. Надалі подібного робити не буду. На граблі не наступлю. Я сказав правду. Чому Льовочкін ставив Мельничука? Я так розумію, там були домовленості, що оці озброєні і контрольовані Мельничуком люди захищатимуть якісь їхні активи, - повідомив Ляшко. - Але ні з Льовочкіним, ні з Коломойським, ні з Ахметовим я не зближувався. Це казки, коли вам хтось розказує, що Ляшко – чийсь проект».

Лідер радикалів додав, що просто вимушений спілкуватися і з власниками каналів, і з олігархами, і з іншими людьми. «Ми можемо когось використовувати, ми можемо з кимось ситуативно домовлятися заради досягнення мети», - резюмував він.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: