Макрон помстився Трампу за міцні рукостискання: опубліковано відео

Макрон помстився Трампу за міцні рукостискання: опубліковано відео
Дональд Трамп і Еммануель Макрон

Макрон довго тиснув руку Трампа і не випускав

Президент Франції Еммануель Макрон на саміті G7 у Канаді потиснув руку Дональду Трампу так міцно, що у американському лідера залишилися явно видимі сліди від пальців.

На фотографії, яка була зроблена на саміті G7 в ході американо-французьких переговорів, видно, як лідери країн пильно дивляться один на одного і дуже міцно стискають руки під час рукостискання.

На початку зустрічі (яку, до речі, довелося перенести через запізнення американського лідера) Еммануель Макрон взяв Дональда Трампа за лікоть, потім простягнув руку для рукостискання.

«Він мій друг», - сказав американський президент і простягнув руку у відповідь.

Макрон довго тиснув її і не випускав. Коли Трамп висмикнув руку, фотограф зробив знімок, на якому видно білі сліди на тильній стороні долоні.

У соцмережах жартують, що на цій зустрічі Макрон явно виграв «гру рукостискань», що стала вже традиційною Журналісти називають Трампа «бідним Дональдом» і «жертвою».

Рукостискання Макрона і Трампа привертають до себе особливу увагу з першої зустрічі лідерів США і Франції у Брюсселі в травні 2017 року, коли Макрон і Трамп тиснули один одному руки так, що побіліли кісточки.

Кожна їх наступна зустріч також супроводжувалася особливими рукостисканнями, у тому числі під час візиту Макрона в США у квітні.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: