Маріуполь святкує третю річницю визволення міста від бойовиків

Маріуполь святкує третю річницю визволення міста від бойовиків
Колонна військовї техніки у супроводі поліцейських авто

В Маріуполі Донецької області розпочалися святкові заходи, присвячені 3-й річниці з дня звільнення міста від бойовиків. Про це повідомляє прес-служба Головного управління Нацполіції в Донецькій області.

«…Центральним проспектом рухається колонна військової техніки у супроводі поліцейських авто. Правоохоронці та військовослужбовці Нацгвардії України стежать за тим, аби захід, який почнеться менш ніж за годину, пройшов за безпечних умов», - йдеться в повідомленні.

О 9-й ранку біля торгівельного центру «Амстор» вишикувалась легкова та броньована колісна техніка, яка, сформувавшись у колонну, рушила проспектом Миру до Театральної площі.

«Привітати та нагородити захисників міста, які три роки тому відновили український контроль над Маріуполем, прийдуть почесні гості. Серед них – заступник міністра внутрішніх справ України Вадим Троян та заступник голови Нацполіції України В’ячеслав Аброськін», - інформують у поліції.

Поліцію Маріуполя переведено на посилений варіант несення служби. Окрім внутрішнього контролю над правопорядком, збільшено кількість співробітників на блокпостах з метою недопущення потрапляння всередину міста осіб, що виношують намір з дестабілізації оперативного стану. На території проведення урочистостей працюють посилені наряди поліції та доданих сил. У авторежимі територію об’їжджають екіпажі патрульних. Співробітники, що відповідають за безпеку дорожнього руху, стежать за правопорядком на дорогах поблизу проведення заходу.

Крім того, у театральному сквері розгорнуто координаційний штаб, звідки відбувається керування усіма нарядами, що задіяні на забезпечення безпеки під час святкування.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: