Марія Захарова потрапила у сирний конфуз

Марія Захарова потрапила у сирний конфуз
Захарова спробувала натравити коментаторів на Цимбалюка. Не вдалося

Користувачі соцмереж спустили чиновницю МЗС РФ з небес на землю: в Москві вже кілька років немає сиру

Прес-секретар російського міністерства закордонних справ Марія Захарова сьогодні у себе на сторінці у Facebook процитувала українського журналіста Романа Цимбалюка, який в ефірі однієї з радіостанцій розказав про те, що у Москві нема чого їсти та, зокрема, немає смачного твердого сиру.

.png_03

Очевидно, Захарова не сподівалась, що коментатори погодяться  з Цимбалюком та наввипередки скаржитимуться на якість сирів та взагалі їхню наявність на полицях у магазинах.

Серед коментарів, які вона отримала, були наступні:

  • «Маріє Володимирівно, з огляду на той факт що вже четвертий рік поспіль продають «сирний продукт» замість сиру, то вам би не завадило спуститися з небес і покуштувати це «прекрасне» блюдо з пальмової олії і молочного замінника»
  • «…сиру взагалі немає, є сирний продукт»
  • «Згодна з ним. Огидна якість продуктів і за цінами дорожчими західних в Москві, наприклад. А сиру немає, за ним треба полювати, знати місця і коштує він чимало, без вибору причому. Є сирний продукт з гучними назвами і зроблений з пальмової малазійської олії. Третій світ, хоч як крути, з олігархічно-злодійським капіталізмом в режимі ручного управління»

screenshot_3

screenshot_4

screenshot_5

screenshot_6

screenshot_7

screenshot_8

screenshot_9

screenshot_10

screenshot_11

screenshot_13

screenshot_13_01

screenshot_14

Кидається в очі, що росіяни-коментатори звертають увагу Захарової на те, що перш ніж нападати на Україну чи підловлювати українських журналістів на спробах несправедливо критикувати РФ, варто було б розібратися з негараздами у себе вдома, в Росії.

screenshot_12_01

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: