Медики просять людей відповідати на дзвінки з незнайомих номерів

Медики просять людей відповідати на дзвінки з незнайомих номерів

Лікарям доводиться розшукувати тих, хто контактував з хворими на коронавірус

Медики часом самотужки розшукують людей, які могли контактувати з особами, у яких підозрюють COVID-19, або з такими, в яких визначено коронавірусну інфекцію.

Про це зокрема повідомили у Дніпровському центрі первинної медико-санітарної допомоги та попросили людей відповідати на дзвінки з невідомих номерів. 

«Наразі медики проводять масштабну роботу з розшуку та встановлення місцеперебування людей, що могли контактувати з особами, у яких підозрюють COVID-19, або з такими, в яких визначено коронавірусну інфекцію. Тож велике прохання до всіх сприяти цій роботі, зокрема відповідати на дзвінки з незнайомих номерів», - йдеться в повідомленні

Лікарі нагадали, що для тих, хто повернувся з-за кордону, самоізоляція на 14 днів – це обов’язок. Усі інші перебувають на карантині та дотримуються загальновстановлених правил.

«Без нагальної потреби не виходьте на вулицю та не створюйте скупчення людей. На роботу за спецперепустками або спецдовідками їздять люди, які працюють у критичній інфраструктурі міста, усі інші повинні залишатися вдома! Дякуємо за розуміння», – каже медична директорка Дніпровського центру первинної медико-санітарної допомоги № 1 Надія Сальник.

Як вже відомо, в Україні на ранок 30 березня зафіксовано 480 випадків коронавірусної хвороби COVID-19, 11 випадків - летальні. Крім того, станом на ранок 30 березня 2020 року до Центру надійшло 298 повідомлень про підозру на COVID-19. 

Крім того, за повідомленням МОЗ в Україні створили понад 500 мобільних бригад для боротьби з коронавірусом

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: