Мельничук намагався просунути свого сина на керівну посаду в «Укрхімтрансаміак», - нардеп Лінько

Мельничук намагався просунути свого сина на керівну посаду в «Укрхімтрансаміак», - нардеп Лінько
Депутат від Радикальної партії Дмитро Лінько

Депутат Лінько пов'язує «наїзди» Мельничука на «Укрхімтрансаміак» з інтересами Льовочкіна і Фірташа

Тарифи на транспортування аміаку територією України повинні бути ринкові і економічно обгрунтовані, вважають в парламентській фракції Радикальної партії Олега Ляшка. Про це заявив «Контрактам» Дмитро Лінько, член парламентського комітету з питань транспорту, коментуючи діяльність міжфракційного депутатського об'єднання «Розвиток трубопровідного транспорту - як захист економічних інтересів України та контролю зовнішньої торгівлі».

 «Ми проти того, щоб їх (тарифи – ред.) підвищувати. У нашій економічній ситуації треба сприяти економіці й бізнесу, а не підвищувати тарифи і робити якісь перепони. Це безумовно буде погано впливати на економіку України в цілому», - зазначив нардеп.

«У цьому об'єднання Сергій Мельничук (голова об'єднання - ред.), безумовно, ніякої депутатської діяльністю не займається, він займається виключно якимись бізнес-замовленнями і рейдерськими атаками для виконання замовлень свого спонсора Сергія Льовочкіна», - зазначив Лінько в своєму коментарі.

Відповідаючи на питання видання щодо заяв Мельничука про нібито наявні зловживання в ДП «Укрхімтрансаміак» і неадекватно низький тариф на послуги підприємства, народний депутат зазначив: «Абсолютно точно можу сказати що це може бути пов'язано з діяльністю пана Фірташа, який є партнером Льовочкіна. І виконавцем всього цього є Сергій Мельничук, який намагався просунути туди свого сина на керівну посаду».

«Безумовно, ніякого захисту інтересів України там (в роботі об'єднання - ред.) нема і бути не може. Той факт, що Мельничук очолює це депутатське об'єднання, свідчить лише про його зацікавленість. За інформацією про діяльність інших осіб на цих засіданнях я не знаю, скоріше, за все його колеги із солідарності з ним вписалися туди», - зазначив Лінько.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: