Меттіс передав ЗСУ військове обладнання під час візиту в Україну – спецпредставник США

Меттіс передав ЗСУ військове обладнання під час візиту в Україну – спецпредставник США
Президент Петро Порошенко і глава Пентагону США Джеймс Меттіс
Фото: Станіслав Груздєв, Главком

Міністр оборони США привіз певне оборонне обладнання для української армії, повідомив Волкер

Спеціальний представник Державного департаменту США по Україні Курт Волкер заявив, що міністр оборони США Джеймс Меттіс в ході свого візиту в Україну 23-24 серпня привіз військове обладнання для Збройних сил України.

Про це він сказав в інтерв'ю українському телеканалу, повідомляє «Інтерфакс-Україна».

«Я згоден з тим, що міністри оборони не приїжджають з порожніми руками. Міністр оборони Меттіс привіз певне оборонне обладнання для української армії», - повідомив Волкер.

При цьому спецпредставник зазначив, що США ніколи не визнають анексії Криму, а відновлення суверенітету України має відбуватися через системи безпеки в Україні.

«Відновлення суверенітету України має відбуватися через системи безпеки в Україні, в Києві зараз повинні говорити про те, як повинні жити люди, які знаходяться на сході України, зараз це дуже драматична історія», - додав спецпредставник США.

Нагадаємо, Меттіс під час візиту в Київ також заявив, що у США активно вивчають питання щодо надання Україні оборонного озброєння.

Також відомо, що Сполучені Штати Америки поставлять Україні спеціального обладнання для обороноздатності на 175 млн дол.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: