Миколаївська поліція розшукує невідомого, який скоїв зухвалий напад на молоду маму

Миколаївська поліція розшукує невідомого, який скоїв зухвалий напад на молоду маму
Чоловік вдарив одну з дівчат в обличчя і побіг геть
Скріншот з камери спостереження

Після удару чоловіка постраждала впала на тротуар без свідомості і пролежала так приблизно 10 секунд

Поліція Первомайська Миколаївської області України розшукує чоловіка, який підозрюється у жорстокому побитті молодої жінки на вулиці.

Зловмисник ударив потерпілу по голові з такою силою, що дівчина втратила свідомість і впала на тротуар. Інцидент був знятий камерою спостереження, а відео опубліковано в інтернеті.

Про це повідомляє «Первомайск.інфо».

Злочин було скоєно щ 31 липня в мікрорайоні Коротченко в Первомайську, постраждала 24-річна Яна Розанова виклала відеозапис нападу в соцмережі. За словами дівчини, у той момент вона йшла з роботи забирати дитину з дитячого садка. Яна попросила небайдужих людей допомогти їй знайти нападника, який, на її думку, є приїжджим.

На відео видно, що чоловік, який рухався назустріч дівчатам, вдарив одну з них в обличчя і побіг геть.

Після удару постраждала впала на тротуар без свідомості і пролежала так приблизно 10 секунд. Пізніше медики діагностували у неї черепно-мозкову травму.

Видання «Ера медіа» припускає, що дії зловмисника нагадують напади хуліганів, серед яких в останні роки дедалі популярнішою стає гра «вируби перехожого». Особливою «майстерністю» визнавалося вміння відправити в нокаут потерпілого з одного удару в голову.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: