Міністр енергетики має чотири земельні ділянки, шість автівок та будинок

Міністр енергетики має чотири земельні ділянки, шість автівок та будинок
Міністр енергетики та вугільної промисловості Ігор Насалик

Насалик зазначив у декларації 10 антикварних виробів, 11 годинників, 5 картин

Міністр енергетики та вугільної промисловості Ігор Насалик зазначив у своїй e-декларації квартиру в Києві, три земельних ділянки, будинок в Київській області, ще одну ділянку в Івано-Франківській області та заощадження в розмірі 890 тис. доларів і 240 тис. євро.

Площа зазначеної в декларації квартири в столиці становить 287,7 м кв., земельних ділянок - 1200 кв. м, 1510 м кв., 370 кв. м, 126 000 кв. м, будинку - 561,4 м кв. та офісу -129,70 м кв. Зазначимо, сім'я Насаликів має 6 автомобілів.

Міністр також зазначив, що зробив добровільне пожертвування політсилі «Блок Петра Порошенка» в розмірі 1 млн гривень. Крім того, Насалик зазначив у декларації 10 антикварних виробів, 11 годинників, 5 картин, одна з яких авторства Івана Айвазовського.

Нагадаємо, сьогодні міністр внутрішніх справ Арсен Аваков задекларував колекції картин, зброї і понад 570 тис. доларів готівкою. Родина заступника голови Національного банку Якова Смолія має більше 100 мільйонів та машину для гольфу. Нардеп Мушак зберігає 8 млн гривень в криптовалюті біткойн, ще кілька мільйонів – у банківських металах.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: